Hogyan segítünk

Tisztelt Érdeklődő!

 A Koronavírus következményeire senki nem készült.

Nem készültünk kijárási korlátozásra. Nem készültünk arra, hogy a munkavállalók vagy munkáltatók hogy tudják majd megoldani a felmerülő nehézségeket. Nem készültünk arra, hogy kijárási tilalom lesz és megáll az élet a hivatalokban.

Mi, ügyvédek azért fogtunk össze, hogy segítsünk.

  1. Segítünk szakmai, a naprakész problémákat kielemző, megoldó írásainkkal, Gyakran Ismételt Kérdések kidolgozásával, mely mindenki segítségére lehet díjmentesen és azonnal.
  2. Segítünk azzal, hogy konkrét kérdését felteheti szakértő csapatunknak, melyre néhány napon belül választ kap, mely szolgáltatás szintén térítésmentes.
  3. Amennyiben azonban a megoldandó feladat, hosszabb előkészítését , iratok tanulmányozását igényli, felajánlunk Önnek egy olyan lehetőséget, hogy a téma szakértő ügyvédjével személyesen konzultáljon Skype rendszeren keresztül. 
    Ennek természetesen díja van, ami jelen helyzetre való tekintettel egy kedvezményes ügyvédi munkadíjat jelent, ami egyedi megállapodás tárgya. 
    A fizetés kizárólag bankkártyával lehetséges pay pal rendszeren, a konzultációra való bejelentkezéssel és időpontfoglalással egyidejűleg.

 Bízunk benne, hogy tanácsainak hosszú távon is megnyugtató megoldást kínálnak Önnek.

 

dr. Szokolovszki Anikó
Ügyvéd